Polityka Prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest AMS Pharma Sp. z o.o., ul. Wierzbowa 21/35, 15-743 Białystok, NIP: 542 32 28 836 (zwana dalej: AMS Pharma).

2) Inspektorem ochrony danych w AMS Pharma jest AMS Pharma.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez AMS Pharma wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez AMS Pharma do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk oraz okres trwania zawartej przez Państwa z AMS Pharma umowy o świadczenie usług oferowanych przez AMS Pharma, w związku z którą Państwa dane osobowe są przetwarzane, a po tym okresie do dnia upływu terminu przedawnienia roszczeń z tytułu zawartej przez Państwa z AMS Pharma umowy o świadczenie usług oferowanych przez AMS Pharma. Natomiast Państwa dane osobowe utrwalone w dokumentacji księgowej będą przechowywane przez okres wskazany w obowiązujących przepisach prawa, w tym przepisach podatkowych.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – GIODO. Uprawnienia powyższe przysługują także w przypadku prawidłowego przetwarzania danych przez administratora i nie mają wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Państwa zgody przed jej wycofaniem.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. AMS Pharma nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z AMS Pharma. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z AMS Pharma umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. AMS Pharma może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Magnez 375
OptiMusss

product-optimusss-magnez-375_fix

Magnez 375 OptiMusss zawiera maksymalną dzienną dawkę magnezu (375 mg jonów magnezowych) w jednej tabletce.
Przeznaczony jest dla osób dorosłych jako uzupełnienie codziennej diety w magnez.

Magnez 375 OptiMusss jest szczególnie polecany dla osób: pijących kawę, narażonych na stres, mających objawy skurczy mięśniowych (drganie powiek, skurcze mięśni nóg).

Zawarte w preparacie:

Magnez
działa antystresowo
poprawia samopoczucie
zapobiega spadkom nastroju
przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia
pomaga w utrzymaniu równowagi elektrolitowej
pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego
pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni, w tym mięśnia sercowego, zębów i kości

Preparat nie zawiera cukru i może być stosowany przez diabetyków.
Każda tabletka Magnez 375 OptiMusss zwiera 10% soku pomarańczowego.


Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są istotne dla zachowania zdrowia.

Forma

tabletki musujące

Status administracyjno prawny

suplement diety

Dostępne opakowania

20 tabletek musujących o smaku pomarańczowym

Dawkowanie

1 tabletka dziennie /rozpuścić w szklance (200 ml) chłodnej wody/