Polityka Prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest AMS Pharma Sp. z o.o., ul. Wierzbowa 21/35, 15-743 Białystok, NIP: 542 32 28 836 (zwana dalej: AMS Pharma).

2) Inspektorem ochrony danych w AMS Pharma jest AMS Pharma.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez AMS Pharma wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez AMS Pharma do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk oraz okres trwania zawartej przez Państwa z AMS Pharma umowy o świadczenie usług oferowanych przez AMS Pharma, w związku z którą Państwa dane osobowe są przetwarzane, a po tym okresie do dnia upływu terminu przedawnienia roszczeń z tytułu zawartej przez Państwa z AMS Pharma umowy o świadczenie usług oferowanych przez AMS Pharma. Natomiast Państwa dane osobowe utrwalone w dokumentacji księgowej będą przechowywane przez okres wskazany w obowiązujących przepisach prawa, w tym przepisach podatkowych.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – GIODO. Uprawnienia powyższe przysługują także w przypadku prawidłowego przetwarzania danych przez administratora i nie mają wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Państwa zgody przed jej wycofaniem.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. AMS Pharma nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z AMS Pharma. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z AMS Pharma umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. AMS Pharma może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

OptiMusss

Zdrowa Kropla Przyjemności!

nasze tabletki zawierają soki owocowe

Elektrolity

Elektrolity Optimusss suplement diety przeznaczony młodzieży i osobom dorosłym. Gasi pragnienie i uzupełnia utratę płynów/elektrolitów spowodowanych nadmiernym poceniem, wysiłkiem fizycznym, wymiotami oraz nadużyciem alkoholu. Zawiera dużą dawkę mleczanu magnezu.

Glukoza to węglowodany przyswajalne, zalecane podczas wysiłku fizycznego; Sód reguluje dystrybucję wody w organizmie; Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni i utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi; Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu równowagi elektrolitowej.

Zawiera cukier i substancje słodzące.

Elektrolity OptiMusss to dwuwarstwowe tabletki musujące o smaku mojito.

Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są istotne dla zachowania zdrowia.

Magnez 375

Magnez 375 OptiMusss suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych jako uzupełnienie codziennej diety w magnez. Zawiera maksymalną dzienną dawkę magnezu (375 mg jonów magnezowych) w jednej tabletce. Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu równowagi elektrolitowej, w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i mięśni.

Magnez 375 OptiMusss szczególnie polecany dla osób: pijących kawę, narażonych na stres, mających objawy skurczy mięśniowych (drganie powiek, skurcze mięśni nóg).

Nie zawiera cukru i może być stosowany przez diabetyków.

Magnez 375 OptiMusss zawiera 10% soku pomarańczowego.

Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są istotne dla zachowania zdrowia.

Vitaminum C 1000

Vitaminum C 1000 OptiMusss suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych w stanach zwiększonego zapotrzebowania na witaminę C.

Vitaminum C 1000 OptiMusss zawiera, aż 1000 mg witaminy C, która pomaga w utrzymaniu prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego. Pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.

Nie zawiera cukru i może być stosowany przez diabetyków.

Vitaminum C 1000 OptiMusss zawiera 10% soku cytrynowego.

Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są istotne dla zachowania zdrowia.